Ditt välmående är viktigt för Deelight

Tjänster

Vägledning


Deelight vägleder dig i frågor som rör arbete, kärlek och ekonomi även i andlig och personlig utveckling samt tidigare liv. löser även upp blockeringar och tar bort stangerade energier under vägledningen med hjälp av healing. Du kan ställa de frågorna du har fundering över och du kommer få raka enkla svar inget flum.

vägledning via telefon 21 kr / min
besök 30 min | 500 kr

Duo-behandling


Duo behandling är en kombination av vägledning och shamansk healing. Det börjar med vägledning så Deelight kan öppna upp dig energimässigt, han ställer olika typer av frågor för att se vart dina sår och blockeringar sitter. så det blir lättare att lösa upp, plocka bort och rena och rensa dig från sådant du inte behöver. Denna behandlingsform går in på djupet av ditt väsen ända ner till tidigare liv om du bär på några sår därifrån som du kanske inte är medveten om.


60 min | 1000kr

Samverka med andar


Under sessionerna kan det komma framlidna anhöriga och vilja ge sig till känna och då kommer Deelight att etablera en kontakt och beskriva den framlidna så du får en sådan klar bild av den som möjligt. När du säger att du vet vem det är så berättar Deelight budskapet till dig

shamansk Healing


Den shamanska healingen går in på djupet och tar bort sådant du inte har behov av längre. Den är en djupt helande energi som förlöser dina blockeringar, låsta känslor och rensar den emotionellakroppen. Den lindrar också sjukdommar och åkommor.
30 min | 600kr

Distans


Deelight arbetar också på distans med vägledning, healing och duo behandling.

                ____________________________

Renar och rensar ditt hem från oönskade energier och andar

60 min | 600 kr


BTL Terapi


Är en behandlingsform för att frigöra dig från ditt trauma. det handlar om att bryta beteende, tanke och livs mönster som ditt trauma orsakat. behandlingsformen har vuxit fram genom de 24 åren som Deelight varit verksam.

Det är en djupgående transformation du kommer genomgå och den kommer göra dig fri fån det som idag begränsar dig     läs mer

E-Distans utbildning De 14 stegenLivsutbildning

Är en utbildning som kommer att förändra ditt liv inom olika områden. Den går på djupet i din person och andlighet. Du får möjlighet till att utveckla dig själv på ett nytt och enklare sätt då den använder sig av nya beprövade arbetssätt där du är verktyget.

Som grund ligger Boken De 14 stegen som skrevs 2003 och de erfarenheter som framkommit från personer som läst och arbetat med boken som kursform.    läs mer